Сучасні моделі іпотечного ринку провідних країн світу - Бердянська, Алла Вікторівна; Товт, Олена Миколаївна (My University, 2010)
Розглянуто та проаналізовано найважливіші національні моделі іпотечного ринку, а також узагальнено історичний досвід розвитку іпотеки в різних країнах. The most significant national models of the mortgage market are considered and analyzed, and the historical experience of mortgage development in different countries is summarized.
Keywords: іпотечний ринок; mortgage market; світовий досвід; world experience