Психодіагностичне дослідження проблеми співзалежності в подружніх (партнерських) відносинах - Жемчужна, Ганна Олександрівна (My University, 2019)
Міжособистісна співзалежність негативно впливає на усі аспекти життя людини. В основі даної проблематики лежить недостатня диференціація «образу Я», адже співзалежні особи не мають чітких уявлень про власні бажання, потреби і почуття, тому можливість адекватного їх вираження і реалізації в парі ускладнені. Interpersonal codependency negatively affects all aspects of a person's life. The basis of this problem lies in the insufficient differentiation of the "self-image", because codependent individuals do not have clear ideas about their own desires, needs and feelings, therefore the possibility of their adequate expression and realization in a couple is complicated.
Keywords: партнерські стосунки; partnership; психодіагностика; psychodiagnostics