Інвестиційні процеси у світовій економічній системі під впливом глобалізації - Задорожний, Володимир Петрович (My University, 2009)
Аналізується трансформація світової економічної системи в епоху глобалізації, досліджується вплив процесів, що відбуваються, на економіку України. The transformation of the world economic system in the era of globalization is analyzed, and the impact of the ongoing processes on the economy of Ukraine is investigated.
Keywords: інвестиційні процеси; investment processes; економічна система; economic system; глобалізація; globalization