До історії правової охорони інтелектуальної власності в Україні - Дахно, Іван Іванович (My University, 2015)
Наукові та практичні аспекти взаємозв'язку цивільного права та права інтелектуальної власності розглядаються в контексті їх відображення в цивільному законодавстві України, зокрема в книзі четвертій чинного Цивільного кодексу. Юридична аргументація автора та сучасний стан розглянутої галузі регуляторного простору органічно доповнюються та пояснюються есе з історії становлення правової охорони інтелектуальної власності за часів незалежності України. The scientific and practical aspects of the relationship between civil law and intellectual property law are considered in the context of their reflection in the civil legislation of Ukraine, in particular in Book Four of the current Civil Code. The author's legal argumentation and the current state of the considered area of ​​the regulatory space are organically complemented and explained by essays on the history of the formation of legal protection of intellectual property during the independence of Ukraine.
Keywords: Цивільний кодекс України; Civil Code of Ukraine; право інтелектуальної власності; intellectual property law