Комунікативна політика як інструмент реінтеграції населення тимчасово окупованих територій України - Цейтліна, Аліна Олегівна (My University, 2023)
У дисертаційній роботі розв’язано важливе наукове завдання, яке полягає у науково-теоретичному обґрунтуванні комунікативної політики як інструменту реінтеграції населення тимчасово окупованих територій України та розробленні перспективних напрямів її удосконалення. An important scientific task is solved in the dissertation, which consists in the scientific and theoretical substantiation of the communication policy as a tool for the reintegration of the population of the temporarily occupied territories of Ukraine and the development of promising directions for its improvement.
Keywords: публічне управління; окупація; гібридна війна; public administration; occupation; hybrid war