Оцінка аудиторського ризику та тестування засобів контролю фінансової діяльності підприємства - Голуб, Лариса Олександрівна (My University, 2014)
Наведено порівняльний аналіз підходів до оцінки аудиторського ризику, види тестування контролю за фінансовою діяльністю підприємства та роль усіх аудиторських тестів отримання кредитів і позик і повернення коштів. A comparative analysis of approaches to assessing audit risk, types of testing of controls over the financial activities of an enterprise, and the role of all audit tests of obtaining credits and loans and returning funds are also determined.
Keywords: аудиторський ризик; audit risk; фінансова діяльність; financial activity; підприємтсво; enterprise