Реформування системи регіональної політики України в контексті глобалізаційних викликів - Качмарський, Євгеній Іванович (My University, 2012)
Реформування вітчизняної законодавчої бази регіональної політики відповідно до європейських стандартів, забезпечення правової та фінансової автономії місцевого самоврядування є запорукою ефективного розвитку регіонів в умовах глобалізації. Reforming the domestic legislative framework of regional policy in line with European standards, ensuring the legal and financial autonomy of local self-government is the key to effective development of regions in the context of globalization.
Keywords: регіональна політика; regional policy; реформування системи; reforming the system