Вплив порядку народжуваності дитини на рівень її інтелектуального розвитку - Бачуріна, Надія Олександрівна; Коляденко, Ніна Володимирівна (My University, 2022)
Актуальність теми обумовлена важливістю вивчення факторів, що впливають на когнітивний розвиток дитини, для теорії та практики медичної психології. The relevance of the topic is due to the importance of studying factors that influence a child's cognitive development for the theory and practice of medical psychology.
Keywords: сиблінг; sibling; когнітивний розвиток; cognitive development; медична психологія; medical psychology