Теоретико-методологічні засади розвитку механізмів публічного управління у сфері захисту прав споживачів в сучасній Україні - Бобось, Олександр Леонідович (My University, 2024)
У дисертаційній роботі проведено теоретичне та методологічне обґрунтування механізмів публічного управління у сфері захисту прав споживачів у сучасній Україні. Результати дослідження сприяють вдосконаленню системи публічного управління, розширюють можливості застосування новітніх підходів у сфері публічного управління та стимулюють формування ефективної системи захисту прав споживачів. Україна, яка зазнає впливу геополітичних та внутрішніх викликів, потребує не лише реформування військових сил, але й оптимізації публічного управління для забезпечення національної безпеки та захисту прав громадян. В контексті сучасного воєнного стану, розробка механізмів публічного управління сприятиме вирішенню таких завдань, як підвищення ефективності оборонної галузі, оптимізація витрат та ін. In the dissertation work, a theoretical and methodological substantiation of public management mechanisms in the field of consumer rights protection in modern Ukraine was carried out. The results of the study contribute to the improvement of the public administration system, expand the possibilities of applying the latest approaches in the field of public administration, and stimulate the formation of an effective system for the protection of consumer rights. Ukraine, which is affected by geopolitical and internal challenges, needs not only the reform of the military forces, but also the optimization of public administration to ensure national security and protect the rights of citizens. In the context of the modern state of war, the development of public management mechanisms will contribute to solving such tasks as increasing the efficiency of the defense industry, optimizing costs, etc.
Keywords: спеціальність 25.00.02 «Механізми державного управління»; державне управління; public administration; публічне управління; public administration; механізми публічного управління; innovative mechanisms of public administration