Програмна розробка системи обробки та фільтрації растрових графічних зображень - Рудніченко, Микола Дмитрович; Вичужанін, Володимир Вікторович; Шибаєва, Наталя Олегівна; Петров, Ігор Михайлович; Огродюк, Роман (My University, 2021)
Метою статті є програмна розробка системи обробки та фільтрації растрових графічних зображень для швидкого редагування файлів контент менеджерами. Реалізація поставленої мети передбачає вирішення низки завдань: 1) аналізу особливостей складу та побудови графічних векторних зображень та сучасних графічних редакторів; 2) розробка та реалізація класової структури системи; 3) опис створеного інтерфейсу системи та головних функцій з накладення фільтрів на зображення. The aim of the article is to software development of a system for processing and filtering raster graphics for quick editing of files by content managers. Realization of the set purpose provides the decision of a number of problems: 1) the analysis of features of structure and construction of graphic vector images and modern graphic editors; 2) development and implementation of the class structure of the system; 3) description of the created system interface and the main functions for applying filters to the image.
Keywords: графічні зображення; graphic image; software development; software development