Оптимізація соціально-психологічного клімату в колективі театру як проблема психологічної теорії та практики - Шопша, Олена Леонідівна (My University, 2007)
Аналізується поняття соціально-психологічного клімату колективу, досліджуються проблеми показників і чинників соціально-психологічного клімату у зарубіжній та вітчизняній психології, соціально-психологічні особливості праці і проблеми формування соціально-психологічного клімату в театрі. The concept of the socio-psychological climate of the collective is analyzed, the problems of indicators and factors of the socio-psychological climate in foreign and domestic psychology, the socio-psychological features of work and the problems of forming the socio-psychological climate in the theater are investigated.
Keywords: соціально-психологічний клімат; socio-psychological climate; трудовий колектив; work team; театр; theater