Типізація форм міжнародної економічної діяльності - Масалковська, А. (My University, 2008)
Розглядаються й класифікуються основні форми міжнародної економічної діяльності, її об’єкти та суб’єкти, закони, згідно з якими вона розвивається, і перспективи її розвитку. The main forms of international economic activity, its objects and subjects, the laws according to which it develops, and the prospects for its development are considered and classified.
Keywords: економічна діяльність; economic activity; типізація; typing