Капітал підприємства як об’єкт управління - Наумчук, Олег Вячеславович (My University, 2009)
Викладаються основи системного підходу до управління капіталом підприємства. The basics of a systematic approach to managing an enterprise's capital are outlined.
Keywords: капітал підприємства; enterprise capital; підприємство; enterprise; об’єкт управління; management object