Ризики кредитного портфеля в системі банківських ризиків - Арбузов, Андрій Борисович (My University, 2008)
У статті розглядається кредитний ризик як невід'ємний елемент економіки та ситуаційна характеристика діяльності суб'єкта господарювання. Класифікуються кредитні ризики та умови їх виникнення, а також описуються методи їх регулювання. The article considers credit risk as an integral element of the economy and a situational characteristic of the activities of an economic entity. Credit risks and the conditions of their occurrence are classified, and methods of their regulation are described.
Keywords: кредитні ризики; credit risks; комерційні банки; commercial banks