Проблеми вдосконалення системи добору кадрів в органах прокуратури України - Шаповалов, Артур Володимирович (My University, 2013)
Питання добору кадрів в органи прокуратури України завжди було та залишається одним з найважливіших, оскільки головною метою кадрової роботи є формування кадрового потенціалу органів прокуратури, який у професійних і ділових відносинах має бути здатним забезпечувати ефективне функціонування системи органів прокуратури та виконувати покладені на ці органи завдання. The issue of recruiting personnel for the prosecutor's office of Ukraine has always been and remains one of the most important, since the main goal of personnel work is the formation of the personnel potential of the prosecutor's office, which in professional and business relations must be able to ensure the effective functioning of the system of prosecutor's offices and perform the tasks assigned to these bodies.
Keywords: підбір кадрів; recruitment; органи прокуратури; prosecutor's offices; прокуратура; prosecutor's office; personnel work; personnel work