Інформаційні технології у розвитку та регулюванні ринкових відносин в Україні - Ляхович, Сергій Валерійович (My University, 2013)
Питання визначення ролі інформаційних технологій та інформаційних систем у процесі розвитку та регулювання ринкових відносин в Україні набувають статусу одного з пріоритетних напрямів наукових досліджень в галузі загальної економічної теорії. The issue of determining the role of information technologies and information systems in the process of development and regulation of market relations in Ukraine is gaining the status of one of the priority areas of scientific research in the field of general economic theory.
Keywords: інформаційні технології; information technology; ринкові відносини; market relations; information systems; наукові дослідження; scientific research; scientific research