Методичні підходи до формування системи фінансової безпеки банку - Газанфаров, Єльчін Муслім огли (My University, 2010)
Розглядаються питання системної підтримки фінансової безпеки банку. Issues of systemic support for the bank's financial security are being considered.
Keywords: фінансова безпека; financial security; банки; banks