Сутність і значення договірного регулювання майнових прав подружжя - Красногор, Олеся Василівна (My University, 2008)
Розглянуто сучасний стан та історію розвитку проблеми договірного регулювання майнових відносин у шлюбі в судовій науці. The current state and history of the development of the problem of contractual regulation of property relations in marriage in jurisprudence are considered.
Keywords: договірне регулювання; contractual regulation; майнові відносини; property relations; подружжя; married couple