Особливості застосування комп’ютерних технологій в процесі надання адміністративних послуг в публічному управлінні - Литовченко, Віктор Володимирович (My University, 2022)
Метою статті є розгляд особливостей застосування комп’ютерних технологій в процесі надання адміністративних послуг в публічному управлінні. The purpose of the article is to consider the features of the application of computer technologies in the process of providing administrative services in public administration.
Keywords: державне управління; public administration; електронна послуга; electronic service; інформаційно-комунікаційні технології; information and communication technologies