Роль господарського контролю та його місце в системі фінансового контролю - Жанкевіч, Лідія Володимирівна (My University, 2010)
Обґрунтовано методологічні основи контролю, розкрито його роль, особливості й значення в діяльності підприємств різноманітних форм власності, чітку ідентифікацію контролюючих суб’єктів, визначення характеру зв’язку та співвідношення між ними. Викладено роль господарського контролю в умовах ринкових відносин та його місце в системі фінансового контролю.
Keywords: господарський контроль; economic control; фінансовий контроль; financial control