Науковий вісник: Державне управління. Вип. 3 (9) - Міжрегіональна Академія управління персоналом (My University, 2021)
У науковому виданні публікуються статті з актуальних проблем публічного управління та адміністрування, державного управління у сфері цивільного захисту та інших складових сектору безпеки і оборони України. Розраховано на дослідників, викладачів закладів вищої освіти, аспірантів, магістрів, фахівців-практиків кризового менеджменту, у сфері публічного управління та адміністрування. The scientific publication publishes articles on current problems of public management and administration, public administration in the field of civil protection and other components of the security and defense sector of Ukraine. It is intended for researchers, teachers of higher education institutions, postgraduate students, masters, practitioners of crisis management, in the field of public management and administration.