Орієнтири розвитку форм комунікативного впливу громадянського суспільства на державну політику - Чаплай, Ірина Віталіївна (My University, 2018)
У статті викладено теоретичні та методологічні основи розвитку форм комунікативного впливу громадянського суспільства на державну політику, наведено основні прийоми та умови їх використання для отримання переваг у вирішенні проблем державно-управлінських відносин. Висвітлено широке коло питань, пов'язаних з особливостями організації зв'язків з громадськістю, з урахуванням вітчизняного та зарубіжного досвіду. Відображено специфіку використання маркетингових комунікацій у комунікації між органами державної влади та громадськістю. The article outlines the theoretical and methodological foundations of the development of forms of communicative influence of civil society on state policy, provides the main techniques and conditions for their use to obtain advantages in solving problems of state and administrative relations. It highlights a wide range of issues related to the peculiarities of organizing public relations, taking into account domestic and foreign experience. It reflects the specifics of the use of marketing communications in communication between state authorities and the public.
Keywords: державне управління; state management; засоби масової інформації; mass media; комунікативний вплив; communicative influence