Електронне урядування: напрями та шляхи введення, основні цілі, мета та проблеми - Заросило, Володимир Олексійович; Чалчинський, Владислав Іванович; Рибченко, Сергій Олександрович (My University, 2022)
У статті розглядаються питання розвитку та впровадження електронного урядування в Україні, а також висвітлено основні цілі, шляхи реалізації та проблемні питання. Проаналізовано основні етапи становлення е-урядування починаючи з 2011 року, серед яких виокремлено п’ять основних. The article examines the development and implementation of e-government in Ukraine, highlighting key objectives, implementation pathways, and challenges. It analyzes the main stages of e-government development since 2011, identifying five primary stages.
Keywords: електронне урядування; e-government; електронні послуги; e-services; реформа; reform