Сучасна українська політична наука: проблема політичної теорії і методів дослідження - Головатий, Микола Федорович (My University, 2012)
Порушено проблеми теорії та методів дослідження політичних явищ і процесів у сучасній українській політології в контексті світових та національних досягнень. The problems of theory and methods of researching political phenomena and processes in modern Ukrainian political science in the context of global and national achievements are raised.
Keywords: українська політологія; Ukrainian political science; політичні процеси; political processes