Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Практикум із телевиробництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 061 Журналістика - Холод, Ганна Ярославівна (My University, 2024)
Мета методичних рекомендацій – ознайомити здобувачів вищої освіти з вимогами щодо оформлення пояснювальної записки, створення телевізійної авторської програми, відеопрезентації телевізійної авторської програми для фокус-групи, із порядком захисту курсової роботи й оцінювання. The purpose of the methodological recommendations is to familiarize higher education applicants with the requirements for writing an explanatory note, creating a television author's program, a video presentation of a television author's program for a focus group, and with the procedure for defending a coursework and evaluating it.
Keywords: кафедра журналістики