Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді (до Дня науки). Вип. 4 - Хмельницький інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (My University, 2024)
У збірнику наукових праць «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» представлено узагальнені тези доповідей та виступів учасників XХІ Всеукраїнського конкурсу студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» (до Дня науки). Конкурс тривав з 14 жовтня 2023 року до 14 квітня 2024 року. 16 травня 2024 року відбулася підсумкова звітна конференція. The collection of scientific works “Ukraine in the modern geopolitical space: the view of youth” presents generalized abstracts of reports and speeches of participants of the XXI All-Ukrainian competition of student and pupil scientific works “Ukraine in the modern geopolitical space: the view of youth” (for the Day of Science). The competition lasted from October 14, 2023 to April 14, 2024. On May 16, 2024, a final reporting conference was held.