Українська Держава Павла Скоропадського: державотворчі замисли та історичні наслідки: до 90-річчя національно-демократичної революції в Україні - Хмельницький інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (My University, 2008)
До даного видання включені доповіді та тези доповідей Всеукраїнської науково-теоретичної конференції - Українська Держава Павла Скоропадського: державотворчі замисли та історичні наслідки, яка відбулася 12 грудня 2008 року у м. Хмельницькому на базі Хмельницького інституту МАУП. This publication includes reports and abstracts of the reports of the All-Ukrainian Scientific and Theoretical Conference - The Ukrainian State of Pavel Skoropadskyi: State-Building Plans and Historical Consequences, which took place on December 12, 2008 in Khmelnytskyi on the basis of the Khmelnytskyi Institute of the MAUP.