Загрози та засоби досягнення економічної безпеки підприємства - Дорошев, А. О. (My University, 2011)
Розглядається сутність та основні складові економічної безпеки. Виявлено загрози економічної безпеки підприємства та їх чинники. Зазначено шляхи забезпечення економічної безпеки підприємства. The essence and main components of economic security are considered. Threats to the economic security of the enterprise and their factors are identified. Ways of ensuring the economic security of the enterprise are indicated.
Keywords: загроза безпеки; security threat; економічна безпека; economic security