Обґрунтування необхідності спрощення процедур міжнародної торгівлі - Романенко, Євген Олександрович (My University, 2014)
У рамках забезпечення сталого розвитку міжнародної торгівлі задля досягнення зростання добробуту населення нашої планети як на глобальному, так і на національному рівнях, постала гостра необхідність активізації зусиль (насамперед з боку урядів держав), спрямованих на спрощення відповідних процедур. As part of ensuring the sustainable development of international trade in order to achieve increased well-being for the population of our planet both at the global and national levels, there has been an urgent need to intensify efforts (primarily on the part of governments) aimed at simplifying relevant procedures.
Keywords: міжнародна торгівля; international trade; документообіг; document flow