Адміністративно-правове забезпечення інформаційної безпеки у сфері електронного урядування - Александрова, Марія Василівна (My University, 2024)
Дисертацію присвячено комплексному дослідженню змісту та особливостей адміністративно-правового забезпечення інформаційної безпеки у сфері електронного урядування та його вдосконаленню у вітчизняній і міжнародній доктрині та практиці. The dissertation is devoted to a comprehensive study of the content and features of administrative and legal provision of information security in the field of electronic government and its improvement in domestic and international doctrine and practice.
Keywords: електронне урядування; цифрові технології; національна безпека; інформаційна безпека; e-government; digital technologies; national security; information security