Діагностика наявності здібностей до стратегічного мислення - Швець, Неллі Григорівна (My University, 2015)
Розглянуто методичні підходи до виявлення задатків здібностей до стратегічного мислення. Характеризуються також діагностичні підходи з використанням нетрадиційних методів діагностики: графологічної експертизи, астрологічного прогнозу, візуального аналізу. Запропоновано методичний підхід до використання нетрадиційних методів діагностики задатків стратегічного мислення, що дає можливість значно розширити діапазон понятійного апарату і який може бути покладений в основу діагностики задатків. Methodological approaches to identifying the predispositions of strategic thinking abilities are considered. Diagnostic approaches using non-traditional diagnostic methods are also characterized: graphological examination, astrological forecast, visual analysis. A methodological approach to using non-traditional diagnostic methods for the predispositions of strategic thinking is proposed, which makes it possible to significantly expand the range of the conceptual apparatus and which can be used as the basis for diagnosing predispositions.
Keywords: стратегічне мислення; strategic thinking; графологічний аналіз; graphological analysis