Аналіз законодавства пострадянських країн щодо використання результатів негласних розслідувань під час доказування у судовому провадженні - Кислий, Анатолій Михайлович (My University, 2020)
У даній статті здійснено нормативно-правовий аналіз законодавства пострадянських країн щодо використання результатів негласних розслідувань під час доказування у кримінальному процесі. Обгрунтовано, що, враховуючи потребу в побудові демократичної системи, Україна підтвердила свою позицію в питанні підтримки курсу на інтеграцію до Європейського Союзу. Це спричинило необхідність якнайшвидшого виконання нашою державою взятих на себе зобов’язань. This article provides a regulatory analysis of the legislation of post-Soviet countries regarding the use of the results of secret investigations as evidence in criminal proceedings. It is argued that, taking into account the need to build a democratic system, Ukraine has confirmed its position on the issue of supporting the course of integration into the European Union. This has led to the need for our state to fulfill its obligations as soon as possible.
Keywords: оперативно-розшукові заходи; operational and investigative measures; слідчі дії; investigative actions; кримінальна справа; criminal case; правоохоронна діяльність; law enforcement activities