Поняття інформаційної сфери в системі державного управління - Багдасарян, Арміна Артурівна (My University, 2010)
Розглянуто організаційно-правові питання державного управління інформаційною сферою як рушійної сили розвитку інформаційного суспільства. The organizational and legal issues of state management of the information sphere as a driving force for the development of the information society are considered.
Keywords: державне управління; state management; інформаційна сфера; information sphere