До створення Державної пенітенціарної служби України - Александров, Юрій Валер’янович (My University, 2011)
Висвітлюється питання, пов’язане зі створенням Державної пенітенціарної служби України, доводиться важливе соціальне значення цього рішення. The issue related to the creation of the State Penitentiary Service of Ukraine is highlighted, and the important social significance of this decision is proven.
Keywords: пенітенціарна служба; penitentiary service; Україна; Ukraine