Прикладні аспекти формування здорового способу життя у студентів вищих навчальних закладів - Токман, Анастасія Андріївна (My University, 2012)
Проблеми здоров’я і здорового способу життя учнівської та студентської молоді та умови їх оптимізації стали предметом дослідження філософів, медиків, психологів, педагогів. Актуальною проблемою сучасної психологічної та педагогічної науки є впровадження у навчально-виховний процес ВНЗ здоров’я зберігаючих та здоров’я формуючих технологій.
Keywords: вищий навчальний заклад; higher education institution; здоровий спосіб життя; healthy lifestyle