Забезпечення економічної безпеки громадянина в умовах воєнного стану: правовий аспект - Капля, Олександр Миколайович (My University, 2022)
Проблема забезпечення економічної безпеки громадянського суспільства в мирний час суттєво відрізняється умов воєнного стану. Тому окремі аспекти адміністративно-правового врегулювання, стосовно необхідних потреб громадян у забезпеченні їх власної економічної безпеки слід переглянути, оскільки в першу чергу, мають бути забезпечені економічні інтереси держави. The problem of ensuring the economic security of civil society in peacetime is significantly different from wartime conditions. Therefore, certain aspects of the аdministrative and legal regulation, in relation to the necessary needs of citizens to ensure their own economic security, should be reviewed, because first of all, the economic interests of the state must be ensured.
Keywords: економічна безпека; economic security; нормативні положення; regulatory provisions; воєнний стан; martial law