Поняття безпеки особи та особистої безпеки працівників прокуратури - Подоляка, Сергій Анатолійович (My University, 2015)
На основі аналізу існуючих досліджень зроблено висновок про взаємозв'язок між особистою безпекою та соціальними процесами та сформульовано визначення особистої безпеки працівника прокуратури. Запропоновано вдосконалення навчальних програм підготовки спеціалістів для органів прокуратури. Based on the analysis of existing research, a conclusion is drawn about the relationship between personal security and social processes and a definition of personal security of a prosecutor's office employee is formulated. Improvement of training curricula for specialists for prosecutor's offices is proposed.
Keywords: працівники прокуратури; prosecutor's office employees; особиста безпека; personal safety