Трагічні події 30-х років XX століття як засіб формування тоталітарної системи в Україні (у зв'язку із 70-ми роковинами Голодомору в Україні). Вип. 1 - Хмельницький інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (My University, 2004)
У пропонованому збірнику подано доповіді та виступи учасників науково-практичної конференції, присвяченої вшануванню пам'яті мільйонів загиблих від голодомору 1932-1933 рр. The proposed collection presents reports and speeches by participants in a scientific and practical conference dedicated to honoring the memory of millions of people who died in the Holodomor of 1932-1933.