Визначення проблемних питань розвитку механізмів самовпорядкування в системі державного управління - Родченко, Ігор Юрійович (My University, 2018)
Визначено проблемні питання розвитку механізмів самовпорядкування в системі державного управління, дотримуючись їх поділу на інституційну, функціональну та еволюційну частини. Problematic issues of the development of self-ordering mechanisms in the public administration system are determined, with observance of their division into institutional, functional and evolutionary parts.
Keywords: державне управління; public administration; самовпорядкування; self-ordering