Психологічні характеристики масових заходів та їх вивчення з метою попередження перетворення масових заходів у масові заворушення - Свистович, Роман Степанович (My University, 2024)
У науковій статті встановлено, що масові заходи на сьогодні є досить важливим аспектом соціального життя України. Разом з тим масові заходи можуть переростати у масові заворушення, які негативно впливають на стосовно охорони публічного порядку та публічної безпеки, а також на спокій у містах де вони проводилися. Таким чином необхідно розробляти і застосовувати різноманітні форми і методи протидії перетворення слід зазначити на масові заворушення. The scientific article establishes that mass events are today a rather important aspect of the social life of Ukraine. At the same time, mass events can develop into mass riots, which negatively affect the protection of public order and public safety, as well as the peace in the cities where they were held. Thus, it is necessary to develop and apply various forms and methods of countering the transformation into mass riots.
Keywords: масові заходи; mass events; психологія натовпу; crowd psychology; публічна безпека; public safety