Аналіз найвпливовіших напрямів екзистенціальної психології сучасності - Олексенко, Олександр Михайлович (My University, 2019)
В умовах соціально-політичної нестабільності та європейського напряму розвитку України, є дуже важливим впровадження нових методів психотерапевтичної практики для подолання особистісних криз та інших фрустраційних станів. Екзистенціальна психологія є одним із напрямів гуманістичної психології, й чи не найкраще підходить для вирішення цієї задачі. In the conditions of socio-political instability and the European direction of development of Ukraine, it is very important to introduce new methods of psychotherapeutic practice to overcome personal crises and other frustration states. Existential psychology is one of the areas of humanistic psychology, and is perhaps the best suited to solving this problem.
Keywords: екзистенціальна психологія; existential psychology; гуманістична психологія; humanistic psychology