Основні поняття та визначення державного регулювання інвестиційними процесами у сфері будівництва соціального житла - Богданенко, Анатолій Іванович (My University, 2020)
Вирішення покращення житлових умов громадян уряди країн використовують як важливий інструмент у намаганнях досягнути поставлених цілей соціального характеру у суспільстві. Адже рівень забезпеченості громадян належними житловими умовами говорить про успішність державної політики. Цей показник навіть більш інформативний та відчутний для громадян, аніж показник економічного зростання країни згідно офіційної урядової статистики. Тож, якщо рівень добробуту населення визначено як високий, то можна судити про те, що проблема забезпечення житлом своїх громадян є не найбільш гострою з-поміж усіх інших. The governments of the countries use the solutions to improve the living conditions of the citizens as an important tool in the pursuit of social goals in society. After all, the level of providing citizens with adequate living conditions indicates the success of the public policy. This indicator is even more informative and sensitive to citizens than the economic growth indicator of the country according to official government statistics. Therefore, if the level of well-being of the population is defined as high, then it can be measured that the problem of providing housing for its citizens is not the most acute among all others.
Keywords: державне регулювання; state regulation; інвестиційні процеси; investment processes; соціальне житло; social housing