Функціонування судової влади в процесі забезпечення конституційних прав людини - Рудик, Ярослав Андрійович (My University, 2010)
Підвищення ефективності діяльності у сфері прав людини можливе за умови впровадження реформ у відповідних секторах та чіткого зобов'язання державних органів захищати права людини. Increasing the effectiveness of human rights activities is possible if reforms are implemented in the relevant sectors and the state authorities have a clear commitment to protecting human rights.
Keywords: права людини; human rights; судова влада; judiciary