Наукові праці МАУП. Педагогічні науки. Вип. 1 (52) - Міжрегіональна Академія управління персоналом (My University, 2022)
Видання публікує дослідження науковців, які працюють над актуальними науковими проблемами в галузі педагогіки. Журнал зорієнтовано на науковців, викладачів, студентів, а також усіх, кого цікавить розвиток педагогічної науки в Україні. У науковому журналі публікуються тільки оригінальні статті. Publication publishes research by scientists working on current scientific problems in the field of pedagogy. Journal is aimed at scientists, teachers, students, as well as everyone who is interested in development of pedagogical science in Ukraine. Only original articles are published in a scientific journal.