Особливості формування об'єктно-предметної сфери державного управління медіацією в Україні - Андрієнко, Микола Васильович; Жукова, Ірина Віталіївна; Каршиєва, Альона Іванівна (My University, 2020)
Стаття присвячена розгляду особливостей формування об’єктно-предметної сфери державного управління медіацією в Україні. Розглянута модель медіації, а, також, підходи до побудови структури медіації та медіаційних процесів. Проаналізовано методологічні засади регулювання медіації та їх реалізацію у сьогоденні. Визначено сфери застосування медіації у державному управління. The article is devoted to the consideration of the features of the formation of the object-subject sphere of state administration of mediation in Ukraine. The mediation model is considered, as well as approaches to building the structure of mediation and mediation processes. The methodological principles of mediation regulation and their implementation in the present are analyzed. The areas of application of mediation in state administration are determined.
Keywords: медіація; mediation; державне управління; state management; вирішення спорів; dispute resolution