Наукові праці МАУП. Філологія. Вип. 1 (11) - Міжрегіональна Академія управління персоналом (My University, 2024)
Публікуються статті науковців, які досліджують актуальні проблеми розвитку філології. Для науковців, викладачів, студентів та всіх, кого цікавить розвиток філологічної науки в Україні. Articles by scientists who investigate current problems in the development of philology are published. For scientists, teachers, students, and everyone interested in the development of philological science in Ukraine.