Венчурне інвестування інноваційного розвитку - Радзімовська, Світлана Федорівна (My University, 2011)
Одним із можливих шляхів розвитку інвестиційних фондів України є розвиток венчурного інвестування. Венчурне фінансування (або інвестування ризикового капіталу) залишається одним із найважливіших джерел капіталу для компаній, швидкий ріст та розвиток яких постійно потребує додаткових зовнішніх інвестицій. Розвиток венчурного бізнесу призводить до спрямування інвестицій у високоризиковану інноваційну сферу. One of the possible ways of development of investment funds in Ukraine is the development of venture capital investment. Venture financing (or risk capital investment) remains one of the most important sources of capital for companies, the rapid growth and development of which constantly requires additional external investments. The development of venture business leads to the direction of investments in high-risk innovative areas.
Keywords: інвестування; investment; інноваційний розвиток; innovative development; ризиковий капітал; venture capital