Економіка праці та соціально-трудові відносини - Волківська, Алла Миколаївна; Осовська, Галина Володимирівна; Аксьонова, Оксана Валеріївна; Маслова, Світлана Олексіївна (My University, 2024)
Висвітлено перехід економіки України до ринкових відносин, що зумовило значні зміни, пов’язані зі сферою праці та відносинами, що формуються у її процесі. Перша частина навчально-практичного посібника з навчальної дисципліни “Економіка праці та соціально-трудові відносини” охоплює матеріал окремих тем навчального курсу, де стисло розкрито їх теорію, а також містяться питання для самоконтролю, тестові та практичні завдання, які дають змогу набути та закріпити навички практичних розрахунків, література. The transition of the Ukrainian economy to market relations is highlighted, which led to significant changes related to the sphere of labor and the relations formed in its process. The first part of the educational and practical manual on the academic discipline “Labor Economics and Social and Labor Relations” covers the material of individual topics of the educational course, where their theory is briefly disclosed, and also contains questions for self-control, test and practical tasks that allow you to acquire and consolidate practical calculation skills, literature.
Keywords: економіка праці; labor economics; соціально-трудові відносини; social and labor relations; ринкові відносини; market relations