Правова інституціоналізація Державної фіскальної служби України: пріоритети реформування - Живицький, В’ячеслав Антонович (My University, 2016)
Становлення Державної фіскальної служби України як правового інституту розглядається як процес забезпечення єдності правових та морально-етичних норм держави та платників податків, їхньої безконфліктної взаємодії. The formation of the State Fiscal Service of Ukraine as a legal institution is considered as a process of ensuring the unity of legal and moral and ethical norms of the state and taxpayers, their non-conflict interaction.
Keywords: Державна фіскальна служба України; State Fiscal Service of Ukraine; правова інституціоналізація; legal institutionalization