Просвітителі та сповідники Подільської землі: історія та сучасність: до 1020-річчя Хрещення Русі, 15-річчя Хмельницької єпархії УПЦ - Хмельницький інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (My University, 2008)
До даного видання включені доповіді та тези доповідей, а також додаткові матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Просвітителі та сповідники Подільської землі: історія та сучасність», яке відбулося 30 жовтня 2008 року у м. Хмельницькому на базі Хмельницького інституту МАУП. This publication includes reports and abstracts of reports, as well as additional materials from the All-Ukrainian Scientific and Practical Conference "Educators and Confessors of the Podolsk Land: History and Modernity", which took place on October 30, 2008 in Khmelnytskyi at the Khmelnytskyi Institute of the IAPM.